Donderdag 10 maart 2016 Raket Oudere Kind

“Het maakt mij niet uit hoeveel suiker er in mijn eten of drinken zit””, was de stelling voor het debat deze dag. Roos heeft hier meer over geschreven op de pagina van de leerlingen. Daarna gingen we verder met het werken aan ons project over Aarde en Klimaat. Er werd hard gewerkt aan het onderzoeken van onze leervragen. Na de pauze was het tijd voor filosofie. “Worden wie je wilt zijn”, was het onderwerp waarover we spraken. We dachten na over wie ben ik, wie wil ik worden, welke eigenschappen heb ik nu en welke eigenschappen wil ik ontwikkelen. Een van de leerlingen vertelde het belangrijk te vinden een doel te hebben in je leven omdat dit richting gaf, je de weg wijst die je kunt gaan …….. Prachtig gezegd! Daarna was het tijd voor Rakettijd, iedereen werkte aan zijn persoonlijke doelen, met daarbij passende opdrachten.

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv

Processed with Moldiv